Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

6x looks voor de feestdagen 🌟


Met de feestdagen wil je natuurlijk nét even een meer stunning outfit aan dan normaal. Maar wat?

Wij stelden een top 6 voor je samen met items die je wilt dragen. Of dat nu met het diner op Tweede Kerstdag is of met drankjes in je hand tijdens Oud & Nieuw!

 

1. Casual chic

Outfit feestdagen - fair fashion - fair outfitinspiratie

Zwarte kleding is misschien wat safe, maar altijd stijlvol! Dat bewijst deze look. De little black dress is uit de zomercollectie van het duurzame kledingmerk COSSAC, maar kan prima door worden gedragen als je 'm zoals hier combineert met bijvoorbeeld een mooie blazer. De jurk is fair trade; gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden. De oorbellen eveneens - en tevens handgemaakt op Bali.

> Jurk
> Oorbellen

 

2. Lady in red

Outfit feestdagen - fair fashion - fair outfitinspiratie

Deze jurk met ruffles op de schouders is perfect voor de gezellige dagen die nog gaan komen. Stijlvol met sneakers, maar voor een iets chiquere look combineert de jurk ook prachtig met een panty en pumps. En hoe leuk dat we ook prachtige sieraden hebben met rode details, zoals de One Red Bead ring in goud?!

> Jurk
Ring

 

3. Elegant en 'fluffy'

Outfit feestdagen - fair fashion - fair outfitinspiratie

Deze outfit is perfect als je graag lekker warm blijft gedurende de feestdagen. De vegan zwarte trui is comfortabel, maar tegelijkertijd super elegant wanneer je deze combineert met de paperbag broek van Marjolein Elisabeth. En ook belangrijk: deze outfit kan perfect door worden gedragen de rest van de winterperiode.

> Trui
> Broek 

 

4. Feather party

fair fashion feestdagen outfit: Jasje | Feather Fever

Dit jasje kun je zo over een feestelijk jurkje of blouse aantrekken. De donzige 'spots' zorgen ervoor dat je outfit er alleen maar feestelijker op wordt! 

Jasje
Blouse

 

5. Miss Velvet

Feestdagen outfit - Miss Velvet - velvet jurkje rood

Zo leuk! Deze outfit is 100% partyproof! De jurk is vegan, heeft een dieprode kleur en een lengte net boven de knie. Een (stippen) panty en een paar hakken en je bent klaar voor welke feestelijke gelegenheid dan ook!

> Jurk
> Tasje

 

6. Beauty in Blue

Outfit feestdagen - fair fashion - fair outfitinspiratie

Tijdloos en vrouwelijk is deze blauwe beauty. Deze jurk weet door zijn prachtige vorm, driekwart mouwen en met de kleine 'pof' op de schouders een absolute sophisticated look te creëren. Prachtig te combineren met ons velvet tasje.

> Jurk 
Tasje

 

Veel fair shopplezier!

 

Liefs,


Elsa


2 reacties


  • zPIAauSpo

    DVdKzAiOxBbrnNPc


  • rvPCQeBtjbnyUZS

    jHwcPkJSWgTEFhl


Laat je reactie achter