Fair Trade en Fair Fabrics | Gratis verzending
Winkelmandje 0

Behind the scenes: PAPITA fotoshoot

08.00 uur, zaterdagochtend. De wekker gaat. Met een brede lach op mijn gezicht sta ik op. Het is niet het vroege tijdstip dat me zo gelukkig maakt, maar de plannen die vandaag op de agenda staan. Vandaag is fotoshoot dag! Omdat PAPITA met verschillende leveranciers werkt, die hun eigen productfotografie verzorgen, vinden Saskia en ik het leuk om de items van de verschillende leveranciers met elkaar te combineren, en dit vast te leggen... op heel veel mooie foto's.  

Zo gezegd, zo gedaan. En vandaag is de dag. Met een auto vol kledingstukken en accessoires waar je hebberig van wordt, rijd ik naar Saskia. Ik bedenk me dat ik onderweg nog even twee panty's moet scoren voor ons model. Het is al de hele dag koud en druilerig, we moeten een beetje lief voor haar zijn. 

Een uur later arriveer ik. In Gorinchem wel te verstaan. Gor-wat? Yes, de stad waar Saskia en ik zeker al een kwart van ons leven hebben doorgebracht. We weten hier dan ook de mooiste plekjes te vinden. Een sneak peak van de eerste foto's geven we je hieronder. 

Meer foto's gaan zeker nog langskomen op Facebook en Instagram! Volg je ons al?

Liefs,

Elsa

 

 

 

 


Oudere berichten Nieuwere berichten


Laat reactie achter