Het perfecte feestdagen fair-langlijstje


Met de feestdagen wil je natuurlijk nét even een meer stunning outfit aan dan normaal. Maar wat?

Wij stelden een top 5 voor je samen met items die je wil dragen. Of dat nu met het Sinterklaasfeest met de familie is, of tijdens dat diner op Tweede Kerstdag. En: op al deze items ontvang je t/m 26 december 15% korting! Maak hiervoor gebruik van de code: Papita_feestdagen

 

1: Jurk | Flow zwart

De Little Black Dress is perfect, maar vaak zien we tijdens de feestdagen variaties hierop zonder mouwen (koud!) of de stof is té opvallend en glitterig. Waardoor je hem, met uitzondering van hele speciale gelegenheden, nooit meer uit de kast haalt.

Deze Flow jurk is met haar lange mouwen en zijde-achtige stof een fijne tegenhanger. De jurk is afkomstig uit Torremolinos Spanje, en... 100% veganistisch. Heb je meteen een leuk verhaal als vrienden je met je look complimenteren!

 

2: Kokerrok | Ready for Red

Een tijd lang was rood uit het modebeeld. Maar nu is de kleur weer helemaal terug, dus met deze kokerrok hoef je je zeker niet te beperken tot de feestdagen!

Heb je nog een mooie zwarte blouse of top in de kast? Helemaal goed. Maar je kunt de kokerrok ook wat meer edge geven, met onze blouse Desert Chic bijvoorbeeld. 

 

3. Jurk | Lovely Leaves

Adembenemend mooi. Deze jurk met bladeren die van goud lijken. Kun je ook in januari op kantoor nog mee voor de dag komen. De sweat-grijzige stof geeft de jurk namelijk ook een hele comfy uitstraling. We kiezen er de Little Drops ringen bij.

 

4. Maxi Broek | Verita Zwart

De Maxi broek. Perfect voor een gezellig diner of feest. Draag deze met een laag uitgesneden, soepelvallende top of blouse en je hebt een outfit die alle blikken vangt.

Een must voor de maxi broek zijn een paar goede hakken!

 

5. Blouse | Shining Black

Basic met een elegante twist. Deze lange zwarte blouse is gemaakt van een glanzende stof en maakt hem daarom heel erg geschikt voor de feestdagen. 

En na de feestdagen? Dan doe je er gewoon een oversized trui overheen. Eindeloos te combineren dit item! De Coins ring past met haar basic design uitstekend bij de blouse.

 

Veel fair shopplezier!

 

Liefs,


Elsa


Laat je reactie achter