Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

How to wear: flared jeans


Flared jeans. Ik droeg ze voor het laatst in de Havo-brugklas. Niet die subtiele mooie flared jeans van nu, nee, van die flared jeans die al vanaf de knie uitliepen en die je voeten onzichtbaar maakten doordat de pijpen over je schoenen vielen. Sinds dat tijdperk heb ik slechts nog rechte modellen jeans en skinny's aan gehad.

In mijn kledingkast hangt op dit moment een lichtblauw cropped model met rechte pijpen, en een mediumblauwe en zwarte skinny jeans. Maar ik denk dat ik er weer aan toe ben: een flared jeans. Niet om mijn skinny's nooit meer te dragen, maar gewoon om mijn kledingkast te verrijken met nieuwe looks. 

Hoe? Ik laat jullie zien waarom ik enthousiast ben geworden over de flared jeans. Ze zijn namelijk een super goed item om makkelijk en snel een geraffineerde look te krijgen. Het enige wat je naast de jeans nog nodig hebt is een fijne basic top of shirt en een mooi paar hakken.

Een mooie donkerblauwe flared jeans, een zwarte crop top of basic tee en hakken. Slechts 3 elementen voor een heerlijk zomerse en tikkeltje eigenwijze look.

Classic flared jeans van het Nederlandse MUD Jeans.

Zwarte basic crop top van het Nederlandse Bannou. En pompoenkleurige top van het vegan kledingmerk Pepa Loves.

Zwarte enkellaars van het Nederlandse HielZ.

 

Ben jij ook om? 

 

Liefs,

Elsa


Laat je reactie achter