New Brand: Nesci Fashion!


Zoals een kind helemaal door het dolle kan zijn op een verjaardag met alle kado's in het vooruitzicht, zo blij zijn wij om jullie dit nieuwe merk op onze webshop te presenteren: Nesci: Modest Fashionable clothing for every woman. 

Nesci vindt het belangrijk dat elke vrouw zichzelf kan zijn, en dit kan uiten. Door kwalitatief goede en elegante items te creëren, biedt Nesci iedere vrouw de mogelijkheid om dichtbij de kern van je zijn te blijven, zonder te verdwijnen in de massa.

We houden je niet langer in spanning, dit zijn de eerste items van Nesci op PAPITA:

We hebben de items zelf al mogen voelen en passen, en we zijn er dol op.

De maxi-broek is een echte eyecatcher; perfect voor een gezellig diner of feest. De blouse is een basic die iedereen eigenlijk in haar kast moét hebben. Met zowel broeken als rokken heel erg mooi te combineren. Maakt elke outfit instant stijlvol. En wat wij heel fijn vonden... de blouse schijnt niet door! Dan de blauwe tuniekjurk: een pareltje. Door de lange pasvorm geeft deze je veel lengte. En de kleur is waanzinnig!

Alle items van Nesci krijgen het Fair Labour label. Ze worden namelijk geproduceerd in het Turkse Izmir, in een atelier gerund door een Turkse familie. De designers van Nesci betalen ze een eerlijk loon en zijn er meerdere keren per jaar te vinden. Nesci is inmiddels bijna zélf onderdeel van de familie. 

Nieuwe fashion dus met een duurzaam tintje. Kunnen we weer heerlijk fair shoppen!

Liefs, 
Saskia

 


Laat je reactie achter