Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

5x herfst outfits waar je blij van wordt


Oké, ik ben er nog lang niet klaar voor om afscheid te nemen van de blote benen, de luchtige wikkeljurkjes en comfortabele sandalen, maar de herfst is meteorologisch gezien al begonnen. En dus ga ik niet chagrijnen omdat de zomer voorbij is, want de herfst is ook zo slecht nog niet, toch?

 

In deze blog ga ik op zoek naar 5 herfst outfits waar je blíj van wordt. Looks met de nieuwste trendinvloeden, items die kleurrijk zijn, zodat ik de zomerdagen nog niet helemaal uit mijn hoofd hoef te zetten, en die helemaal fair(trade) en vaak ook nog eens duurzaam zijn, zoals je van Papita.nl gewend bent.

 

1: Rode tussenjas met jeansblauwe sjaal

herfst look 1: rode aztec tussenjas met sjaal

Rood was in de zomer al een belangrijke modekleur. En dat blijft het dit najaar ook, met mooie niet te felle tinten. Het rood in de tussenjas Red Aztec heeft een diepe, herfstachtige kleur rood. Combineer het jasje met een jeans en onze jeansblauwe sjaal en je draagt de perfecte herfstlook!

 

2: Blouse met roze en blauwe strepen 

herfst look 2: blouse artistieke strepen met jeans

De Perfect Palet blouse met speelse strepen in roze en blauw is gemaakt van 100% duurzaam tencel. Een fijne stof, die warm genoeg is voor de eerste herfstdagen en prachtig is met een basic zwarte skinny. In de winter combineer je 'm met een grijze of blauwe blazer en is het de perfecte outfit voor op de werkvloer.

 

3: Blauwe panterprint top met kokerrok

herfst look 3: blauwe panterprint top met kokerrok

Als de fashion shows ons iets willen vertellen, dan is het wel dat de dierenprint helemaal hot is. De print is er dit najaar in heel veel verschillende kleuren; van roze tijgerprint tot de blauwe panterprint zoals je hem hier ziet. Deze Panter blauwe top is gemaakt van (bio) katoen, heeft 3/4e mouwen en is daarmee dé herfst top. Je kunt hem combineren met eenzelfde print rok, of de blauwe kokerrok zoals hier afgebeeld.

 

4: Crème blazer met blauwe kanten top

herfst look 4: crème blazer met kanten top

Een tijdloze look: jeans, een top en een blazer. Hiermee zit je altijd goed! Het leuke aan onze crème blazer is dat 'ie wat langer is, en daarmee helemaal van nu. Bovendien zijn de mouwen speels opgestroopt en is de blazer 100% vegan. Combineer met een lichte jeans en de donkerblauwe top van kant en je bent klaar om voor elke gelegenheid stijlvol voor de dag te komen!

 

5: Vintage oranje en roze

herfst look 5: vintage oranje en roze

Koper en oranje zijn dé trendkleuren dit najaar. Met deze look ga je niet alleen voor trendy, maar ook voor vintage want zowel de print op het shirt als het stofje van de rok neemt ons mee terug in de tijd, naar de fifties. We like!

 

Welke van bovenstaande 5 herfstlooks is jouw favoriet? En: is de herfst niet fantastisch ;)?


Liefs,

Elsa


1 reactie


  • Betsy

    NR 5 vintage oranje rosé vind ik prachtig


Laat je reactie achter