Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Retourneren


Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen.

  Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

  • het artikel compleet is
  • het artikel in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking verkeerd.
  • voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een of andere wijze hebt gebruikt, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

  Stuur het pakket, inclusief verwijzing naar jouw bestelnummer, retour naar:


  PAPITA
  t.a.v. retouren
  Eierveiling 8
  4201 XJ Gorinchem

   

  Na ontvangst van de retourzending zullen we deze controleren, een ontvangstbevestiging met jou delen en vervolgens overgaan tot terugbetaling. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald. Voor iDEAL geldt dat dit meestal binnen 3 werkdagen na ontvangst van het artikel is.

  Let op: items worden op eigen risico geretourneerd en de kosten zijn ook voor eigen rekening. Wij raden aan om de zending te voorzien van een Track & Trace code zodat de zending gevolgd kan worden.

   

  Ruilen

  Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.