Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Over PAPITA


Welkom op Papita.nl! Een fair fashion webshop die is opgericht om vrouwen te helpen in hun zoektocht naar duurzame kleding.

Papita.nl/over-ons - Elsa - fair fashion webshpo

Ik ben Elsa, het gezicht achter PAPITA, en ik ben vastberaden om de zoektocht naar duurzame, fair trade en/of vegan kleding zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Met een fashionable fair fashion collectie die, sinds de oprichting van Papita.nl in 2015, elk jaar groeit.

Vandaag de dag biedt Papita.nl meer dan 300 items van meer dan 20 duurzame merken op het gebied van kleding, sieraden en accessoires.  

Fair fashion: duurzame, eerlijke (fair trade) en vegan kleding

Op Papita.nl vind je fair fashion: kleding die zoveel mogelijk wordt geproduceerd en verkocht met respect voor mens, dier en milieu. Het respect voor de mens vertaalt zich naar kleding die fair trade wordt gemaakt (onder eerlijke arbeidsomstandigheden), het respect voor dieren vertaalt zich naar het gebruik van materialen en stoffen waarvoor geen dierlijke producten zijn gebruikt en het respect voor milieu vertaalt zich naar het gebruik van duurzame materialen, biologisch (met GOTS certificaat) of gerecycled, en een milieuvriendelijk productieproces.

Alle kleding op Papita.nl bevat een fair fashion element. Maar niet elk kledingstuk is én duurzaam, én fair trade én vegan. Op de pagina van het product zelf vind je terug welk element van duurzaamheid er op dat desbetreffende kledingstuk van kracht is.

Zo hoop ik dat ook jíj ervaart dat shoppen voor fair fashion heel makkelijk en leuk is!