Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

De zegelring is terug!


Zegelringen zijn nooit echt helemaal uit het straatbeeld verdwenen, maar echt fashionable was de ring al jaren niet meer.

De enige keren dat ik de grote opvallende ring nog zag, was elk jaar bij Sinterklaas over zijn witte handschoenen. De zegelring werd eerder gezien als 'patserig', dan dat je deze op een trendy manier combineerde met een plooirok en top. Maar daar komt nu verandering in:

De zegelring is terug van weggeweest en dit keer geschikt voor iedereen!

 

Hoe je de zegelring à la nu draagt

Je kunt de ring zowel alleen dragen, als combineren met andere sieraden. In beide gevallen zijn de posities van de ringvinger en pink favoriet.

De belangrijkste vuistregel: combineer de zegelring met andere sieraden in dezelfde kleur en stijl. Een grote opvallende zegelring, gecombineerd met aan je pols een roségouden horloge vloekt. Ja, ook in 2018.

 

De mooiste zegelringen:

1. Ring | Old Maria in Zilver en Goud

Een ring die herinneringen ophaalt dankzij de antieke look. De ring is verkrijgbaar in 5 maten: 14-15-16-17-18 en kan daardoor dus aan elke vinger gedragen worden. Een bijzonder stoer exemplaar! Verkrijgbaar in 925 sterling zilver en verguld goud

 

2. Ring | Tiger Shell Goud

Lijkt het niet, is het wel. Deze zegelring is relatief klein en sierlijk. Met de panterachtige print is dit een stijlvolle toevoeging aan je outfit van iedere dag. Verkrijgbaar in verguld goud.

 

3: Ring | Fancy Coin Goud

Deze betoverend mooie ring heeft een basis van 925 sterling gerecycled zilver en is afgemaakt met 14 karaats goud. Een duurzame zegelring die elke outfit laat schitteren! Deze ring 'Fancy Coin' is vanaf ca. augustus weer voorradig op Papita.nl

 

Wat vind jij van de zegelringen trend? Laat het me weten in de comments!

 

Liefs,

Elsa


Laat je reactie achter