Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Een écht leuk kraamcadeau


Ik ben supergoed in het kopen van originele, leuke cadeaus.

Althans, dat vind ik zelf. Vriendin jarig? Ik let al weken van tevoren op tekenen, hints of uitspraken van haar. Is ze lyrisch over een nieuw restaurant in de stad? Dan ga ik een cadeaubon van dat restaurant kopen. Staat ze in een winkel bij de kassa te mopperen over haar leuke, maar totaal niet praktische portemonnee? Dan ga ik op zoek naar een handig én mooi nieuw model.

Ook cadeaus voor mannen zijn inmiddels geen probleem meer voor me. Waar ik vroeger wekenlang mijn hoofd brak over wat leuker was: een luchtje of toch een Playstation game (yes, lekker afgezaagd), heb ik nu voor mijn vriend sinds een aantal jaar een lijstje in mijn telefoon tussen mijn notities waar ik door het jaar heen cadeau-ideeën opschrijf. Zo heb ik op het moment suprême altijd iets leuks paraat; of het nou voor Sinterklaas is, voor Kerst of voor zijn verjaardag.

Toch heb ik met één ding de allergrootste moeite. Het uitzoeken en kopen van een origineel kraamcadeau. In het enorme aanbod aan kraamcadeaus zie ik door de bomen het bos niet meer. En wat ook niet helpt is het feit dat ik geen moeder ben... ik heb dus geen idee waar een pas geworden moeder tijdens, of na, een zwangerschap blij van wordt.

Maar laat daar nu verandering in te zijn gekomen. Bij Betty Bogaers vond ik namelijk totaal onverwacht het perfecte cadeau. Het is iets waar ik mezelf in kan herkennen, ondanks dat ik zelf geen moeder bén.

Want ik héb wel een moeder. En die is mij heel dierbaar. Zo dierbaar dat ik haar graag de hele dag bij me draag.

En wat draagt iedere vrouw? Juist, sieraden! Je kijkt er regelmatig naar, je draagt het bewust en je draagt het letterlijk dichtbij je. Het is om al deze redenen dat ik de Baby en Mama collectie van Betty Bogaers zo leuk vind. Telkens als het wordt gedragen, zal het een moeder doen denken aan haar kindje.

Deze tijdloze armbandjes zijn mijn favoriet. Het zijn dubbele chain armbandjes met een graveerplaatje in het midden (die ongebruikt ook gewoon super mooi is) en een bedeltje in hartje (links) of ster vorm (rechts). Het verloopstukje bij de dochter variant zorgt ervoor dat het armbandje nog jaren kan worden gedragen, tot na de peutertijd! Als je budget 2 sieraden niet toelaat: ze zijn ook los verkrijgbaar. 

mama armband goud - ster
Ook mooi. Onderstaande kettingen met de tekst 'I love you to the moon and back'. Verkrijgbaar in zilver en in verguld goud.

Alle Mama (en Baby) sieraden zijn met de hand gemaakt in Bali. Hét leukste kraamcadeau als je het mij vraagt!

 

Liefs,

Elsa

 


Laat je reactie achter