Een toffe festival outfit... kan ook fair trade en duurzaam zijn!


Het festival seizoen is hier. En daarmee is ook meteen de volgende hamvraag geboren: Wat moet ik aan?!

Geen paniek! Voor een ideale festival look hoef je alleen maar deze blog verder te lezen.

Ondanks dat ik je vooral wil stimuleren om nog eens in je eigen kledingkast te duiken en te kijken of je met oude kledingstukken toch een toffe festival outfit kan samenstellen, (lees: maak scheuren in je oude jeans, knoop dat oversized t-shirt op) kan een fijn alternatief zijn een fair kledingstuk aan je garderobe toe te voegen. 

We laten je het zien, een toffe festival outfit kan ook fair trade en duurzaam zijn. Tijd om eens een beetje van mijn festival outfit inspiratie met jullie te delen! 

Tover je cowbowlaarzen uit de kast want in deze outfit is dat de ster van je festival look. Een denim rokje en wit shirt on top, en je bent klaar voor welk festival dan ook!

festival outfit_Papita.nl

Shop de look:

Shirt | Sweet Kitty - Pepa Loves
> Rok | Denim Light Blue - MUD Jeans

Is de temperatuur wat fris? In ons land kunnen de weervoorspellingen nog wel eens tegenvallen. Met een lange jeans en eyecatching rode top ben jij fashionably gekleed voor de kou.

festival outfit - rode top - Papita.nl

Shop de look:

> Top | Wrap Rusty Red - Pepa Loves
Ketting | Fancy Coins Zilver - Ana Dyla

Een jumpsuit is vind ik altijd al een top kledingstuk, maar zeker wanneer je naar een festival gaat! Als je lekker staat te dansen hoef je niet de hele tijd in de gaten te houden of alles op z’n plek blijft zitten. Ideaal. Tof om te combineren met een opvallende tas of hoed.

festival outfit - duurzame zwarte jumpsuit - Papita.nl

Shop de look:

Jumpsuit | Hebron - KOKOworld

Denim is favoriet tijdens festivals: geeft je look altijd die instant nonchalante uitstraling. Wat dacht je van deze outfit all black, maar met als contrasterende touch een denim jack?

festival outfit denim jack - Papita.nl

Shop de look:

Jasje | Light Denim - MUD Jeans
Shirt | Classic Shortsleeve Zwart - Royal Bamboo

Een midirok, durf jij het aan? Ik vind deze oranje midirok heel erg tof, ook voor een festival. Combineert te gek met zwarte top en zwarte bikerboots!

festival outfit - duurzame oranje midirok - Papita.nl

Shop de look:

> Rok | Original Orange - KOKOworld

Liefs,

Elsa


Laat je reactie achter