Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Fair Fashion: als je niet anders meer kunt


Al lang voordat Papita geboren werd was de kledingindustrie een vaak terugkerend onderwerp tijdens onze etentjes en avondjes uit. Maar vooral tijdens de zaterdagen die in het teken stonden van een uitgebreide kledingjacht, met als doel om onze al overvolle kasten weer aan te vullen. 

Steeds vaker grepen we, voordat we het prijskaartje uit het item plukten, naar het label aan de binnenkant. En steeds vaker kwamen de nekharen recht overeind te staan als we opnieuw geconfronteerd werden met de woorden 'Made in China'. Onze shopstrategie én daarmee de waarde van kleding veranderde langzaam maar zeker. Steeds vaker werd een merknaam eerst snel even online gecheckt voordat we met een item een pashokje in verdwenen. En dat betekende dat we veel vaker met lege handen de stad weer uit kwamen. 

De passie en de ideeën voor Papita kwamen vooral voort uit het ontevreden gevoel dat we keer op keer overhielden aan een dagje kledingjacht. We willen met Papita een online shop bieden waarop je met een gerust hart je kleding kunt kopen, zonder eerst het labeltje te hoeven checken. Kleding die je gelukkig maakt, niet alleen omdat je het voor een mooi prijsje hebt kunnen scoren, maar juist omdat je een uniek item hebt gevonden dat je een goed gevoel geeft én waar je jarenlang de show mee kunt stelen. We hopen met Papita een klein verschil te kunnen maken in de o zo vuile kledingindustrie en ook jou gelukkig te kunnen maken met kleding en accessoires die op een duurzame en eerlijke manier gemaakt werden. Speciaal voor jou. 

Liefs,

Saskia


Laat je reactie achter