Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Fashiontrends lente/zomer 2018: sneak preview


We kunnen niet wachten tot de lente weer zijn intrede doet. Ben je al nieuwsgierig naar de aankomende fashiontrends? Lees dan zeker verder, want we hebben de afgelopen tijd onze oren en ogen open gehouden om erachter te komen wat ‘on fleek’ gaat zijn deze lente en zomer 2018.

De komende weken gaat de nieuwe lente/zomer collectie 2018 meer vorm krijgen, kunnen we dieper ingaan op de fashiontrends en zullen we de nieuwe items presenteren op Papita.nl. Maar voor nu alvast de kick off met een kleine ‘sneak preview’ van wat er komen gaat!

 

(kauwgom) Roze, (lavendel) paars en geeltinten

trendkleuren fashion lente zomer 2018

Optimistisch kleden werkt in het voordeel van je humeur. En zeker als de dagen langer worden en de temperaturen hoger doen de speelse kleuren hun intrede.

Deze lente en zomer voeg je een vintage accent toe door te werken met de trendkleuren roze en paars.

Qua roze zien we vooral de knalkleur terug (noem het fuchsia, of kauwgom roze), en paars zien we vooral terug in de lavendeltint. Het leuke is: ze combineren ook nog opvallend goed samen!

Natuurlijk is er nog geel, geel, geel! Geel blijft voorlopig dé it-kleur.

 

Broeken met wijde pijpen

flared jeans - Mudwijde broek - fashiontrend lente zomer 2018wijde broek - fashiontrend lente zomer 2018

Flared jeans zagen we al een tijdje, maar de trend wordt letterlijk breder: een broek met wijde pijpen kan niet meer ontbreken in een trendy garderobe. Ze zitten niet alleen heel lekker, maar zorgen er ook voor dat je outfit er heel verzorgd samengesteld uitziet.

 

Grote oorbellen

Goodbye kleine oorbellen! Zeg hallo tegen de grote statement oorbellen. Grote oorbellen vallen op en maken je look helemaal af. Zie ook onze blog over sieradentrends.

 

Ruches

Peplum details en ruches blijven frisse en vrouwelijke elementen toevoegen aan je outfit. Je ziet de details vooral terug op mouwen en rokken.

Gek op de ruches trend? Bekijk dan ook onze roze ruffle blouse!

 

Voor welke van bovenstaande fashiontrends loop jij warm? We zijn benieuwd! Laat het ons weten in de comments!

 

Liefs,

 

Elsa


1 reactie


  • rhuzgawwbu

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Laat je reactie achter