5x looks voor de feestdagen ūüĆü


Met de feestdagen wil je natuurlijk nét even een meer stunning outfit aan dan normaal. Maar wat?

Wij stelden een top 5 voor je samen met items die je wilt dragen. Of dat nu met het diner op Tweede Kerstdag is of met drankjes in je hand tijdens Oud & Nieuw!

 

1. 50's rok en lace blouse

Wij zijn fan van vintage, en deze look heeft absoluut dat vintage gevoel. Perfect voor als je niet onopvallend voor de dag wil komen!

> Top
> Rok

 

 

2. Kokerrok en stippen top

Deze top met gouden stippen is perfect voor de gezellige dagen die nog gaan komen. Prachtig op een jeans (zie look #4), maar voor een iets chiquere look combineert de top ook prachtig met een zwarte kokerrok en pumps!

> Top
> Rok

 

 

3. Jurk Beauty in Blue en pumps

Tijdloos en vrouwelijk is deze blauwe beauty. Deze jurk weet door zijn simple cut, lange lijnen en de hoge halslijn een absolute sophisticated en sexy look te cre√ęren!

> Jurk
> Pumps 

 

4. Straight jeans en stippen top

Zo leuk! Deze outfit is 100% Dutch design! De top is ontworpen door de Nederlandse Marjolein Elisabeth‚Äč en de jeans is van het Nederlandse Mud Jeans‚Äč. Beide dragen mens en milieu ook nog eens een warm hart toe. We like!

> Top
> Jeans

 

5. Zwarte blazer, zwarte broek en zwarte shopper

Zwarte kleding is misschien wat safe, maar wel stijlvol! Dat bewijst deze look. De blazer en broek zijn gemaakt onder fair arbeidsomstandigheden. En de tas is duurzaam door het geupcyclede leer.

> Blazer 
> Tas 
> Broek 

 

Veel fair shopplezier!

 

Liefs,


Elsa


Laat je reactie achter