Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Mijn favorieten deze herfst: dierenprintjes met kleur


Een jaar geleden begon ons PAPITA-avontuur. Nu, 4 seizoenen later, kan ik wel zeggen dat we de mooiste fair fashion collectie tot nu toe in onze webshop hebben hangen. Van de frisse kleuren van Nesci, tot de opvallende items van Pepa en de vrolijke winterse kleding van Anita de Groot.

Maar wat ik misschien nog wel het leukst vind aan dit seizoen is dat de dierenprintjes weer helemaal terug zijn. Onder andere in de collectie van Marjolein Elisabeth. En die dierenprintjes zijn eindeloos te combineren. Bijvoorbeeld met een opvallende kleur, zoals de gele blazer van Nesci. Zo'n kleurrijk item geeft me het gevoel dat ik de zomerdagen toch nog niet helemaal uit mijn hoofd hoef te zetten. Ik ben in de herfst nu eenmaal nog niet toe aan donker gekleurde kleding. Mijn favoriete outfit voor deze herfst? Zie de foto hieronder!

 herfstlook fair fashion - papita.nl blog

Shop deze look:

> Blazer Geel - Nesci
> Top Mara Panter - Marjolein Elisabeth
> Op zoek naar een goede jeans? Bekijk de MUD Jeans collectie

Liefs,
Saskia


1 reactie


  • aqnlgttjjk

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Laat je reactie achter