Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Nieuw eerlijk kledingmerk ♥ Studio Anita de Groot


Zoals een kind helemaal door het dolle kan zijn op een verjaardag met alle kado's in het vooruitzicht, zo blij zijn wij om jullie dit nieuwe eerlijke modelabel op onze webshop te presenteren: Anita de Groot

Kleding met de leukste prints voor een speelse uitstraling

De collectie van Anita de Groot laat zich het beste omschrijven als draagbaar en speels. Met veel liefde ontwerpt de gelijknamige Anita rokjes, broeken, shirts, sweaters én blouses die allemaal makkelijk met elkaar te combineren zijn en herkenbaar zijn door de leukste prints. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel: alleen de beste stoffen zijn goed genoeg! Zijn er stoffen die te veel tekenen of kreuken, dan laat ze deze links liggen. En ja, dat kost tijd en héél veel geduld.

 

Eerlijk geproduceerd

Net zoveel tijd kostte de zoektocht naar een goede en eerlijke producent voor haar kledingcollectie. Maar ook die heeft Anita gevonden, in de vorm van een atelier in Polen. Jaarlijks brengt ze een bezoek aan deze atelier en een duurzame band is inmiddels opgebouwd. Er wordt onder eerlijke arbeidsomstandigheden aan haar items gewerkt en Anita betaalt dan ook een fair loon aan deze producent. Haar kleding krijgt van ons daarom het Fair Labour kenmerk.

 

We houden je niet langer in spanning, dit zijn de eerste items van Studio Anita de Groot op PAPITA:

Nieuwe eerlijke kleding, met recht een prachtige toevoeging op onze webshop!

Liefs, 
Elsa


Laat je reactie achter