Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Nieuw: nog meer duurzame en vegan leggings van DUE Fashion


Het is alweer bijna 4 jaar geleden dat we voor het eerste contact legde met Indré van DUE Fashion. Papita.nl was achter de schermen net tot leven aan het komen, en we vonden dat in ons fair fashion webshop concept ook ruimte was voor vrijetijdskleding. En daar in onze (online) zoektocht kwamen we uit bij het Litouwse DUE Fashion.

Ik sprak rechtstreeks met de oprichtster Indré over haar liefde voor fotografische beelden en landschappen van over de hele wereld, want daar is het allemaal mee begonnen...

DUE Fashion_logo

Geprinte leggings: duurzaam, fair trade en vegan

Het begon in 2012 toen Indré en Linas tijdelijk in Thailand woonden. Ze waren onder de indruk van de verbluffend mooie, wilde natuur. Het was voor hen dé aanleiding om hun eigen lifestyle-merk te beginnen, waarin fotografische beelden en landschappen van over de hele wereld een hoofdrol spelen. Nu, nog geen 10 jaar later worden de leggings van DUE Fashion gedragen door vele actieve, creatieve en avontuurlijke individuen wereldwijd. Het mooiste aan alles: de samenwerking met partners verloopt altijd eerlijk: kleding wordt lokaal gemaakt, in een eigen atelier in Litouwen en onder goede, fair trade arbeidsomstandigheden. DUE Fashion maakt daarnaast nog eens deel uit van het 'Fur free retail programma', dat een publiek standpunt inneemt tegen bont en dierenleed: geen dieren werden of zullen ooit gewond raken voor de productie van hun leggings en zwemkleding. Op Papita.nl krijgen de leggings van DUE dan ook zowel het fair trade, fair fabrics, áls het vegan label.

Toen ik Indré vroeg naar waar haar kleding op dat moment werd verkocht, stuurde ze me een overzichtslijstje met een handjevol boetiekjes, vooral in Litouwen, Zweden en Duitsland. Daarna wist ik het zeker: ik wil de leggings van DUE Fashion ook aan alle Nederlandse vrouwen introduceren!

Leggings van DUE Fashion_papita.nl

Afgelopen september 2019 begonnen we met de verkoop van de eerste prints, en nu hebben we dus opnieuw 3 soorten leggings toegevoegd.

>> Bekijk hier de gehele collectie van leggings van DUE Fashion.

We zijn heel benieuwd: wat vind jíj van de duurzame, vegan leggings van DUE Fashion? Laat het ons weten in de comments!

Liefs,

Elsa


25 reacties


 • ducwpytnhr

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


 • qUBGJmAphu

  AEUfHtBdimc


 • aCULoTHR

  FSUALNKriYB


 • AlMHGIYxidOEzutF

  tMWKflCEiacY


 • VUPWHAulICmTFax

  waCEcvnLTxrg


Laat je reactie achter