Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Outfit inspiratie voor tijdens de zwangerschap


Op Papita.nl vind je óók de mooiste kleding om stijlvol zwanger te zijn🤰

Geen speciale zwangerschapskleding, maar gewoon fijne items van zachte, rekbare stoffen die 'meegroeien' met jouw lichaam. Wat te denken van deze items?

1: Lichtgrijze jurk van comfortabel katoen

stijlvolle duurzame en fairtrade kleding tijdens zwangerschap

Hiermee ben je gedurende je hele zwangerschap het stralende middelpunt! Jurk 'Comfy Grey' van het fair trade KOKOworld loopt vanaf boven steeds ietsjes verder uit en is gemaakt van zacht katoen. Een super comfortabele jurk dus, waar je buik probleemloos in kan groeien.

 

2: Midi rok met oversized trui

kleding voor tijdens zwangerschap

Deze zwarte midirok met witte stippen is gemaakt van luchtig polyester heeft een elastieken boord die je laag op de heupen kunt dragen. Het rokje past daardoor altijd en combineert perfect met oversized truien of tops. Denk bijvoorbeeld aan deze gele vegan trui met geborduurde bloemen. Dé outfit die je het liefst elke dag zou dragen!

 

3: Stretchbroek met blazer

kleding voor tijdens zwangerschap

Een broek die zit als een legging: do we need to say more? Onze persoonlijke favoriet is deze broek in rode luipaard print. De rekbare stof welke een mix is van polyamide, katoen en elastaan, zorgt voor een hoog draagcomfort en maakt dat de broek mooi om je lichaam blijft vallen. De broek is afgewerkt met schuine steekzakken en een nepsluiting voor. En ideaal voor tijdens de zwangerschap: de combinatie met een blazer, zoals dit oversized exemplaar.

 

4: Elastische wrap dress

elastische wrap dress voor tijdens zwangerschap

Jurk Wrapped in Black is prachtig én perfect voor tijdens de zwangerschap door de elastische stof die is gebruikt. Voor vrouwen die er elegant uit willen blijven zien en tegelijkertijd waarde hechten aan comfort.

 

5: Elastische oranje jurk

kleding voor tijdens zwangerschap

Zowel de super zachte stof als de print aan de achterzijde maakt dat de jurk Organic Fiësta de harten stool van de designers van KOKOworld. Als je nog geen zichtbaar buikje hebt, is de jurk 'slechts' een oversized eyecatcher, maar dóór deze oversized vorm is er ruimte om de jurk nog maandenlang te dragen tijdens je zwangerschap. 

 

Naast deze outfits voor elke dag, hebben we natuurlijk ook de leukste elastische leggings, van het duurzame DUE Fashion in fantastische prints. Stijlvol en comfortabel! Bekijk de collectie leggings hier.

Voor welke look ga jij?

Liefs, 

Elsa


20 reacties


  • LldXherHRT

    iLlhyONDAR


  • nHdsNWaKRrMhlX

    mDdgNtKMTYJPIfW


  • pGIbfePrlYjnKV

    QnyZMNxpc


  • dLvKlAVBG

    dVAmrnxcRoWlG


  • YfGuBgxcLATvmsXb

    OKZGtcsWIQ


Laat je reactie achter