Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

PAPITA loves sjaals


Een blog over sjaals... seriously? Ja! Als warmtehouder én accessoire die je look compleet maakt, zijn Saskia en ik (veel te) dol op dit fashionitem. En die liefde heeft zich nu geuit in een hele nieuwe collectie sjaals op PAPITA. 

Ze zijn heerlijk warm en zacht, gemaakt van katoen met acryl en heerlijk groot: ongeveer 80 cm breed en 190 cm lang. Mijn favoriete kleuren? De bordeauxrode en mosgroene!

Maar het allermooiste nog van deze sjaals, is het prachtige verhaal van Inge over de oorsprong ervan.

De Nederlandse Inge maakte in 2013 een reis naar Nepal. Ze was geraakt door de schoonheid van het land en de bijzondere bevolking. Ze besloot niet lang daarna haar baan op te zeggen en diverse projecten op te starten om vrouwen in Nepal te helpen. Elk project zorgt ervoor dat een klein groepje Nepalese vrouwen op een eerlijke manier hun geld verdient, wat het leven van deze vrouwen elke dag een stukje mooier maakt. Ook de logistiek, de fotografie en het ontwerp worden gedaan door de lokale bevolking. Met de aankoop van een sjaal steun je dus een bijzonder project dat met passie gerund wordt. 

Ik en Saskia konden niet anders dan heel enthousiast worden na Inge's verhaal en besloten de sjaals daarom zelf ook te shooten en een mooi plekje te geven op PAPITA.

Hopelijk zijn jullie net zo fan als wij!

Liefs,

Elsa


Laat je reactie achter