Fair fashion | Gratis verzending | Levering binnen 2-3 werkdagen

Wij presenteren: de nieuwe collectie!


Het is nog eventjes wachten op de eerste warme zonnestralen. Maar dat heeft ons er niet van weerhouden de laatste weken druk bezig te zijn met het inkopen en uploaden van alle o zo leuke nieuwe lente- en zomeritems. En we kunnen nu vol trots zeggen: een groot deel van de nieuwe lente- en zomercollectie staat online!

 

Blazers en truien

De eerste dagen van het voorjaar kunnen nog best fris zijn. Blote benen zijn nog niet aan de orde en een top met korte mouwen is te koud. Een blazer of een trui van fijn biologisch katoen is dan perfect! 

Blazer Crème - Trui Jacquard Off White - Trui Sweet Pink

 

Rokken

Nu de summer vibes langzaam door ons lijf beginnen te gieren, willen we uiteraard ook alvast vooruitkijken naar het moment dat onze blote benen weer kunnen worden getoond. De volgende rokken zijn het komende seizoen ware musthaves:

Plooirok

De plooirok is zwierig én koel. Kan perfect voor naar een bruiloft of feestje, maar kan ook erg goed naar kantoor worden gedragen.

vegan plooirok groen

Plooirok Perfect Plissé

Ruches en ruffles

Overal zie je de trend van ruches en ruffles terug. Dus ook op rokken! Geeft elke outfit meteen een speels uiterlijk.

Rok Blue Stripes - Rokje White Dots

 

Shirts en tops

En wat draag je dan het liefst op deze rokjes? Natuurlijk: shirts. En die hebben we dit seizoen in overvloed. Met korte mouwen, met cut-out mouwen, opgeknoopt... welke top is jouw favoriet?

Top Knit Ecru - Top Cut Out Cream - Top Blue Dot

Nieuwsgierig geworden naar alle lente- en zomeritems? Bekijk de collectie hier.

 

Liefs,

Elsa


1 reactie


  • vuzymdidgj

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Laat je reactie achter